Franciscusgroep

Leiden

Rover Scouts

De Roverscouts bestaat uit jongens en meisjes van 18 t/m 21 jaar.

De rovergroep is de groep aansluitend op de explorers. De groep heeft geen stafleden meer, ze hebben zelf een bestuur bestaande uit: voorzitter, penningmeester, notulist, inkoop en materiaal. Daarnaast hebben we als extra begeleiding een coach en een adviseur die af en toe even langs komen om te kijken naar de stand van zaken.

Onze bijeenkomsten zijn eens in de 2 weken op zaterdagavond van 19:30 tot 23:00 in het clubhuis aan de hazewindsteeg in Leiden. Iedere bijeenkomst is weer anders want steeds maakt iemand anders een programa. Bijvoorbeeld: computerprogramma's, trefbal, quiz, karaokeavond, spellen door de binnenstad.

Aangezien onze groep bestaat uit voornamelijk studenten hebben wij 1 kamp: Expeditie. Wij kunnen zelf bepalen waar we heen willen afhankelijk van het budget. Door het jaar heen doen wij veel financiële acties om een superleuke expeditie te kunnen organiseren.

Lees je dit en denk je: 'ik ben enthausiast' Neem dan snel contact op via onderstaande gegevens en kijk of jij gezellig in de groep past. Je hebt niet alleen een leuke tijdsbesteding gevonden maar ook een hele groep nieuwe vrienden!