Franciscusgroep

Leiden

Leonardushorde

Speltaktekens welpenDeze welpengroep draait haar bijeenkomsten in de Stevenshof,  

wil je naar de welpengroep die zijn opkomsten heeft in de binnenstad? Klik dan hier 

 

De Leonardus Welpen is bedoeld voor jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar. Iedere week hebben we op zaterdagochtend van half 10 tot half 12 een opkomst. Loop gerust even binnen voor een lekker bakje koffie of een gezellig praatje.

Bij de Leonardushorde begin je als 'kale kikker'. Na een tijdje 'kale kikker' te zijn geweest wordt je geïnstalleerd. Je kunt t/m je 11e jaar bij onze speltak blijven. Tijdens onze bijeenkomsten zorgt ons stafteam ervoor dat er leuke activiteiten op het programma staan in ons clubgebouw, en als het lekker weer is buiten in het bos. Ons stafteam dat bestaat uit 5 man probeert lekker ravotten af te wisselen met het leren van echte scoutingtechnieken.

 

Naast al deze "normale" opkomsten hebben wij ook een aantal kampen verspreid over het hele seizoen. Termen als Zomerkamp en Voorjaarskamp zullen vaak voorbij komen. Ook hebben wij een aantal "grotere" activiteiten zoals de Duinenmars of de Groepsdag. Al deze activiteiten worden gecombineerd met vaardigheden waar de leden insignes mee kunnen verdienen.

 

"Het Jungleboek", dat is geschreven door Rudyard Kipling, vertelt het verhaal van Mowgli, een jongetje dat in zijn eerste 10 levensjaren de jungle spelenderwijs leert kennen via de dieren. De namen van onze stafleden en onze activiteiten zijn hierop gebaseerd. De leden stellen de jonge wolven voor die via dit verhaal samen avonturen beleven.

 

Nieuwsgierig geworden?

 

Als uw zoon/dochter het leuk lijkt om eens te komen kijken kan dit natuurlijk altijd. De eerste 4 keer zijn gratis en besluit uw kind om te blijven, dan kunt u op de website of via onze Teamleider een inschrijvingsformulier krijgen.

  

Voor vragen of interesse?

Chil

Frank Hoogenboom

Tel. 06-40231340

(klik op de naam om een mail te sturen)
Chil